Menu Zavřít

Zcestovalý marketér

15. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Derek Cummins

BRAND24

PRAHA (tpk) – Telekomunikační společnost Nextra Česká a Slovenská republika získala nedávno nového viceprezidenta pro obchod a marketing. Byl jím jmenován Derek Cummins (34), jehož prvořadým úkolem bude posilování pozice společnosti na trhu v regionu a podporování nabídky služeb současným i potenciálním zákazníkům.
Cummins se na telekomunikačním trhu ve střední a východní Evropě pohybuje přes jedenáct let a má zkušenosti především v oblasti hlasových a datových služeb. Před svým jmenováním působil přes dva roky jako výkonný ředitel pro obchod a marketing ve společnosti Imaginet, internetové divizi Českého Telecomu, která zahrnuje aktivity společností Internet On Line, Centrade a MIA.
Ještě dříve pracoval jako ředitel Channel Development pro GTS v Londýně, kde je hlavní evropské sídlo firmy. V něm měl na starosti zavádění a prodej IP služeb ve dvanácti zemích Evropy. Během své kariéry zastával i několik seniorských manažerských pozic v oblasti obchodu a marketingu, například ve společnosti Nortel Newtorks pro oblast západní Evropy a v britské společnosti British Telecom.
Mezi koníčky Dereka Cumminse patří golf, divadlo a cestování.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).