Menu Zavřít

Založili společnou praxi

17. 4. 2007
Autor: Euro.cz

Janstová, Smetana & Partneři

BRAND24

Kateřina Janstová a Martin Smetana spolu se svými partnery Tomášem Kaplanem a Lukášem Nohejlem založili společnou advokátní kancelář Janstová, Smetana & Partneři, která sídlí v Římské ulici v Praze 2 na Vinohradech.
Partneři advokátní kanceláře mají dlouholeté zkušenosti s poskytováním právních služeb, zejména v oblasti práva obchodních společností, fúzí a akvizic, právní regulace na kapitálových trzích a právních vztahů k nemovitostem.
Kateřina Janstová působila před započetím výkonu advokátní praxe od roku 1996 jako poradkyně místopředsedy Fondu národního majetku České republiky, dále jako právnička ve společnosti ALL IN a od roku 2000 jako vedoucí právního oddělení společnosti CRF Praha. Od roku 2003 je advokátkou a ve své praxi se zaměřuje zejména na právo obchodní a občanské, směnečné právo, právní pomoc při developerských projektech a zastupování v civilním soudním řízení.
Martin Smetana vykonává právní praxi od roku 1997, advokátem je od roku 2001. V letech 1997 až 1998 působil jako právní expert na Ministerstvu obrany České republiky. V minulosti rovněž úzce spolupracoval s nevládní neziskovou organizací Partners Czech, působící v oblasti vzdělávacích programů. Je spoluautorem učebnice práva pro střední školy. Smetana se ve své advokátní praxi věnuje právu občanskému a obchodnímu se zaměřením na oblast ochrany hospodářské soutěže a veřejných zakázek.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).