Menu Zavřít

Zájem o pavlače

27. 1. 2005
Autor: Euro.cz

Rezidenční projekt

BRAND24

PRAHA (men) - Developerská společnost Real Estate Karlín Group, která se zaměřuje hlavně na výstavbu a rekonstrukce administrativních budov, přichází na trh s bytovým projektem Rezidence Kollárova 158/14. Společnost Real Estate Karlín-Palác, člen skupiny, zahájila v polovině prosince loňského roku rekonstrukci a dostavbu rezidenčního objektu v Kollárově ulici v Praze 8. Původní budova činžovního pavlačového domu z poloviny 19. století se nachází v bezprostřední blízkosti Karlínského náměstí.
Rekonstrukcí historického domu v dobovém stylu a moderní dostavbou ve vnitrobloku vznikne celkem 20 bytů o ploše od 34 do 160 metrů čtverečních, dvě obchodní či administrativní jednotky v přízemí a dále parkovací místa a sklepní prostory.
Autorem architektonického návrhu je sdružení Šafr Hájek Architekti. Dokončení projektu je plánováno na prosinec tohoto roku. Většina bytů, jejichž průměrná prodejní cena bez DPH za metr čtvereční je 51 tisíc korun, byla již v době zahájení výstavby rezervována či prodána.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).