Menu Zavřít

Zahraniční síly

18. 2. 2003
Autor: Euro.cz

Steve, Morris, Helen Pymanová, Dušan Štefanec

CONTENT24

PRAHA (tpk) – Tři změny proběhly nedávno na vysokých postech v managementu potravinářské společnosti Kraft Foods Czech Republic, mezi jejíž nejznámější značky patří například kávy Jacobs a Dadák, čokolády Milka, Figaro, rozpustný ovocný nápoj Tang nebo těstovinová jídla Kraft Dinners.
Do funkce director sales nastoupil Steve Morris, který pro společnost Kraft Foods pracuje již řadu let. Do České republiky přišel z pozice sales director, kterou zastával v Maďarsku. Předtím dva roky působil v obchodním oddělení ve Velké Británii, za sebou má rovněž sedm let praxe v regionu Středního východu. Morris pochází z Irska, je ženatý a má dvě děti, které studují v Belfastu.
Ve společnosti Kraft Foods rovněž dlouho působí Helen Pymanová, jež se stala novou marketingovou ředitelkou české pobočky firmy. Ta přišla z Velké Británie, kde v posledních dvou letech pracovala v Kraft Foods International, v oddělení Marketing Training and Development. Zkušenosti získala také během působení na dalších manažerských pozicích Kraft Foods v Británii. Pymanová pochází z Velké Británie, je vdaná a má tři děti ve věku dvou až šesti let.
Poslední posila společnosti do Česka přišla také ze zahraničí, i když je to už několik let. Dušan Štefanec, který se ujal postu chief legal counsel v Kraft Food pro Česko a Slovensko, zastával obdobnou pozici, týkající se právního poradenství, ve Vitaně a ještě předtím ve společnosti Bask. Ačkoli pochází Štefaneč ze Slovenska, většinu života prožil v Čechách. V současné době žije v Litoměřicích, odkud každý den dojíždí za prací do Prahy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).