Menu Zavřít

Will Schofield, Branislav Hunčík

3. 11. 2009
Autor: Euro.cz

PricewaterhouseCoopers mgr.

BRAND24

partner, ředitel
Společnost PricewaterhouseCoopers (PwC) jmenovala Willa Schofielda (42) vedoucím partnerem služeb poradenství pro lidské zdroje v České republice. Ponechává si přitom pozici vedoucího těchto služeb pro region střední a východní Evropy. Branislav Hunčík (35) byl jmenován ředitelem v oddělení poradenství pro řízení lidských zdrojů pro Českou a Slovenskou republiku.
Will Schofield získal zkušenosti během téměř dvacetileté práce pro PwC v mnoha zemích, včetně Velké Británie, Austrálie a Ruska. Schofield má britské a australské občanství, je ženatý a má dvě dcery.
Branislav Hunčík má více než desetiletou zkušenost v oblasti řízení lidských zdrojů. Řídil mezinárodní projekty v Česku, na Slovensku, v Kazachstánu, Maďarsku či Rusku. Má akreditaci institutu PwC Saratoga na poskytování služeb v oblasti řízení hodnoty lidského kapitálu a nastavování efektivity HR oddělení. Do PwC nastoupil roku 2003. Předtím pracoval v mediálním a energetickém sektoru. Získal doktorát na UK v Praze v oboru sociologie, kde v současné době i vyučuje. Je ženatý a má syna.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).