Menu Zavřít

VYPRACOVALI SE NA ŘEDITELE

8. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Logica CZ

PRAHA – Firma Logica CZ oznámila posílení vrcholového managementu s cílem podpořit expanzi na další středoevropské trhy.

Róbert Sándor (38), dosavadní ředitel divize telekomunikace, přejde na pozici country manažera pro Slovensko a Maďarsko. Do společnosti Logica přišel na jaře 1999. Předtím pracoval v EuroTelu Bratislava, kde byl mís–topředsedou představenstva a zástupcem amerického konsorcia MediaOne ve vedení společnosti. V předcházejících letech se Sándor podílel na rozvoji středoevropských aktivit MediaOne International, řídil vybudování obchodní sítě, provoz technologické infrastruktury a podporu zákaznických služeb maďarského GSM operátora Westel, pracoval v rámci programu PHARE pro slovenské ministerstvo dopravy a spojů a účastnil se zavádění NMT sítě bratislavského a pražského EuroTelu.

Ředitelem divize telekomunikace v České republice byl jmenován Petr Kopecký (31), který do společnosti Logica přišel z pozice generálního ředitele jedné z největších reklamních agentur v České republice MARK/BBDO. V letech 1994–-1998 pracoval Kopecký v agen–tuře McCann–Erickson, kde se vypracoval z account manažera až na pozici ředitele pro služby klientům. V roce 1992 dokončil studium na VŠE, obor mezinárodní finance a makroekonomie.

BRAND24

Petr Kopecký ovládá pět cizích jazyků (angličtina, italština, polština, ruština, španělština) Je ženatý, ve volném čase sportuje (golf, lyžování), zabývá se uměleckou fotografií a studiem cizích jazyků.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).