Menu Zavřít

Věří třicátníkům

10. 12. 2003
Autor: Euro.cz

Jan Hrubý

CONTENT24

PRAHA (hns) - Na růst poptávky na trhu leasingu automobilů reagovala společnost GE Capital Leasing personálním posílením svého týmu. Do funkce marketingového ředitele byl jmenován Jan Hrubý (32), na pozici manažera vývoje produktů Jaroslav Král (31) a senior produkt manažerem se stal Peter Mikuš (33).
Jan Hrubý se ve své funkci bude zabývat marketingovou komunikaci, vztahy s veřejností a motivaci prodejních kanálů. V GE Capital Leasing působí dva roky jako marketingový manažer. Před příchodem do GE Capital Leasing pracoval pět let v marketingovém oddělení Eurotelu. Hrubý, absolvent Obchodně podnikatelské fakulty Slezské univerzity, je svobodný a bezdětný. Volný čas tráví v sedle horského kola nebo na lyžích, mezi jeho další koníčky patří fotografování a tradiční valašská architektura.
Jaroslav Král se bude věnovat vývoji nových produktů pro Česko a Slovensko. Do GE Capital Leasing, kde pracuje již pět let, nastoupil jako IT systémový analytik, poté působil na pozicích projektového a produktového manažera. Absolvoval Střední ekonomickou školu v Brně a řadu odborných kursů. Král je ženatý a má jedno dítě. Ve volném čase se kromě rodiny věnuje sportu.
Nový produkt senior manažer Peter Mikuš bude odpovědný za všechny produkty GE Capital Leasing. Před příchodem do GE Capital Leasing pracoval čtyři roky jako oblastní prodejní manažer ve společnosti Opel C&S. Absolvent Ekonomické univerzity v Bratislavě a MBA programu na Rotterdam School of Management Mikuš je svobodný a bezdětný. Hraje tenis a má rád rychlé vozy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).