Menu Zavřít

Trojnásobný ředitel

27. 3. 2007
Autor: Euro.cz

LogicaCMG

BRAND24

Šimon Mastný (40) byl jmenován novým ředitelem divizí Telecoms a Financial Services společnosti LogicaCMG. Kromě této funkce bude působit i jako zástupce generálního ředitele pro Českou republiku, díky čemuž se stává členem vrcholného managementu společnosti v regionu střední a východní Evropy.
Šimon Mastný vystudoval Elektrotechnickou fakultu ČVUT, následně pak získal titul MBA na Prague International Business School. Před nástupem do společnosti LogicaCMG zastával pozici regional manager pro Českou a Slovenskou republiku ve firmě Euronet. Šimon Mastný má na trzích střední a východní Evropy dlouholetou praxi, kterou získal v řadě seniorských manažerských pozic ve firmách, jako jsou SAP, Hewlett-Packard či Compaq Computer. V těchto pozicích získal výbornou znalost trhu CEE, kterou využije při plánovaném rozvoji aktivit obou divizí. Podporovat jej bude Zdeněk Mengler, který se po pěti letech strávených ve společnostech Eurotel a Home Credit and Finance Bank vrátil zpět do firmy LogicaCMG do funkce operačního ředitele divizí Telecoms a Financial Services.
Šimon Mastný má tři děti. Ve volném čase se kromě rodiny věnuje také sportu (lyžování, windsurfing, kajak a golf) a kultuře, zejména divadlu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).