Menu Zavřít

Trio jednatelů

6. 8. 2004
Autor: Euro.cz

ŠkoFIN

BRAND24

PRAHA (tos) - Jedna z největších tuzemských leasingových společností má od srpna obměněný management. K Lutzovi Witkowskimu (41) se do vedení společnosti přidali Hans-Joachim Neumann (46), který ve funkci vystřídá Michaela Lükinga (53), a Ivan Smutný (38), jenž dosud působil na pozici obchodního ředitele společnosti ŠkoFIN.
Neumann přichází do ŠkoFINu z Volkswagen Financial Services AG, kde pracoval od roku 1994. Před nástupem do této společnosti byl zaměstnán více než dvacet let v bankovním sektoru.
Ivan Smutný je ve ŠkoFINu od května 2003, předtím pracoval mimo jiné přes deset let v HVB Bank, naposledy jako regionální ředitel obchodu s firemní klientelou.
Vzhledem k novému personálnímu obsazení a změně řízení společnosti prostřednictvím tří jednatelů dochází také k obměně organizačního uspořádání. Neumann převezme oblasti ekonomickou, personální, právní a Smutný sféry retailových a korporátních klientů. Witkowski bude řídit okruhy péče o klienty, fleetových klientů, IS/organizace a treasury.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).