Menu Zavřít

Tomáš Richter, Lukáš Zaoral, Jitka Součková

19. 1. 2010
Autor: Euro.cz

Kasa.cz, Obchodní-dům.cz mgr.

BRAND24

generální ředitel, manažeři
Novým generálním ředitelem českého internetového prodejce, holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz, se stal Tomáš Richter (30), který se internetovému byznysu věnuje od roku 2001, kdy nastoupil do společnosti KASA.cz. Richter vystudoval logistiku a IT na VŠE v Praze a před příchodem do společnosti KASA.cz se věnoval podnikání v oblasti IT poradenství a pořádání marketingových a společenských akcí. Ve svém volném čase se věnuje sportu a cestování, obzvláště rád má adrenalinové zážitky, lyžování a horolezectví. Je ženatý a má psa jménem Eda.
Do vedení holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz nastoupil i Lukáš Zaoral (27), který nahradil ve funkci obchodního ředitele Tomáše Richtera. Zaoral měl příležitost vyzkoušet si obchodní vedení slovenské pobočky HEJ.sk. Poté se vrátil do vedení obchodu KASA.cz. Zaoral vystudoval management na dopravní průmyslové škole a před nástupem do společnosti KASA.cz působil jako prodejce v elektro maloobchodu. Ve volném čase se věnuje rodině, rád zajde do fitness centra nebo si zahraje squash.
Odpovědnost za celé oddělení marketingu v pozici marketingové ředitelky holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz přebírá Jitka Součková (33), která ve funkci nahradí Martina Kasu. Do internetového byznysu přišla se zkušenostmi z vydavatelských domů Paradis Praha a Softwarové noviny. Součkové velkým koníčkem je sport, především spinning a jumping. Ráda čte historickou literaturu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).