Menu Zavřít

Tomáš Kudělka, Pavel Falout a Vladimír Veleba

21. 1. 2009
Autor: Euro.cz

KPMG

senior manažeři

BRAND24

Novými senior manažery společnosti KPMG Česká republika v oblasti poradenských služeb se stali Tomáš Kudělka, Pavel Falout a Vladimír Veleba.
Kudělka je senior manažerem odpovědným za IT poradenství v rámci oddělení řízení rizik a poradenských služeb. Do KPMG ČR nastoupil v roce 1999 poté, co vystudoval Fakultu informatiky a statistiky na VŠE Praha. V letech 2004 a 2005 absolvoval dlouhodobou stáž ve Velké Británii ve společnosti KPMG UK jako specialista pro informační bezpečnost. Mezi jeho koníčky patří volejbal, tenis, horské kolo, snowboarding a windsurfing.
Falout byl jmenován do pozice senior manažera v oddělení finančního poradenství. Absolvoval inženýrské studium na Hospodářské fakultě Technické univerzity v Liberci v roce 1999. Poté nastoupil do oddělení auditu KPMG ČR, kde působil více než pět let. Pracovní zkušenosti získal i na dlouhodobé stáži ve Velké Británii u britské členské společnosti celosvětové sítě KPMG. Hovoří anglicky a dorozumí se i německy. Ve volném čase rád jezdí na horském kole a lyžuje.
Veleba se stal senior manažerem v oddělení finančního poradenství. Absolvoval VŠE v Praze, poté nastoupil do KPMG Česká republika. Hovoří anglicky, dorozumí se i rusky a španělsky. Ve volném čase se rád věnuje sportu (fotbal, lední hokej, tenis, golf), informačním technologiím a modelářství.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).