Menu Zavřít

Tenistky se ve Wimbledonu radovaly ze života

26. 6. 2007
Autor: Euro.cz

Whirlpool

BRAND24

Hned během prvního dne grandslamového turnaje ve Wimbledonu, v pondělí 25. června, představila společnost Whirlpool novou publikaci Radost ze života. Sbírka praktických tipů od patnáctky nejlepších tenistek světa pokrývá široké spektrum témat od zdravého stravování a cestování až po módní scénu. Tipy na téma životního stylu zahrnují rady Jeleny Jankovičové ohledně vyvážené životosprávy, doporučení Amélie Mauresmoové ohledně režimu pravidelných cvičení či názory Marie Šarapovové na to, jak vypadat dobře na kurtu i mimo něj.
Publikaci Radost ze života doplnila společnost Whirlpool druhým, rozšířeným vydáním kuchařky Jídla pro radost, nyní i s recepty od sedmi dalších hráček včetně Světlany Kuzněcové a Martiny Hingisové. Dino Olivetti, manažer značky Whirlpool Europe, vydání obou titulů komentoval: „Cílem obou publikací je přiblížit fanouškům tenisové hvězdy nahlédnutím do jejich života. Hráčky zároveň mají příležitost podělit se o zkušenosti, které nasbíraly během své kariéry.“
Výtěžek z prodeje kuchařky Whirlpoolu Jídla pro radost, nabízené v různých jazycích po celé Evropě, bude věnován organizaci Habitat for Humanity, která se zasazuje o zlepšování podmínek bydlení pro lidi žijící v chudobě.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).