Menu Zavřít

Stavět se nebude

21. 4. 2006
Autor: Euro.cz

Český Telecom

BRAND24

PRAHA (bor) - Český Telecom ukončil minulý týden spekulace, zda a kde si postaví novou centrálu. Firma se rozhodla, že stavět nebude a pronajme si jednu z budov administrativního komplexu BB Centrum na Praze 4. Společnost učinila logický krok, její dceřiná společnost Eurotel v komplexu již sídlí. Obývá objekty A a D, její matka se přestěhuje do budovy Gamma.
„Nové sídlo společnosti, které umožní fyzickou integraci zaměstnanců v jedné lokalitě v návaznosti na už spuštěný proces sloučení společností Český Telecom a Eurotel, jsme zvažovali již delší dobu. Kromě výstavby vlastní budovy byla lokalita BB Centra jednou ze možných alternativ. Rozhodli jsme se i na základě dobrých zkušeností Eurotelu,“ uvedl Juraj Šedivý, finanční ředitel Českého Telecomu.
Gamma s deseti nadzemními a třemi podzemními podlažími bude hotova do konce roku 2006, Telecomu nabídne zhruba 30 tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch a 500 míst v podzemním parkovišti. Developerem projektu je společnost Passerinvest Group, financovala jej HVB Bank a postavila společnost PSJ holding.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).