Menu Zavřít

ŠÉF FIRMY OMNIMOTIO V PŘEDSTAVENSTVU

13. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Obchodní tiskárny

Společnost Obchodní tiskárny Kolín (OTK), která je největším českým výrobcem flexibilních obalů a grafických a samolepicích etiket, dividendy nevyplatí. Rozhodla o tom minulý týden řádná valná hromada. Novými členy představenstva akcionáři zvolili Alvise Mesthena (ředitele poradenské firmy Omnimotio) a Tomáše France. Do dozorčí rady byl zvolen Václav Beneš.

Rozhodujícím akcionářem OTK je společnost SPGroup, které podle informací Střediska cenných papírů patřilo k 1. srpnu 87 procent veřejně obchodovatelných akcií.

BRAND24

Mesthene (38) se narodil v Bologni, kde získal doktorát politických věd. Poté ale pracoval především v Německu, například jako produkt manager pro Evropu ve firmě Olympus Optical Hamburg, poradce společnosti Droege & Comp. v Düsseldorfu n ebo project manager v HBS Consulting v Berlíně. Poradenskou společnost Omnimotio se svými společníky založil v Praze před čtyřmi lety. „Rozhodli jsme, že naučíme inteligentní, ale pasivní a neefektivní podřízené samostatně a sebe vědomě řešit problémy, řekl Mesthene v rozhovoru pro týdeník EURO.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).