Menu Zavřít

S vínem a na koni

11. 2. 2003
Autor: Euro.cz

Marek Nosek, Ladislav Štorek

BRAND24

PRAHA (tpk) – Společnost Altheimer & Gray nedávno jmenovala dva nové partnery z řad právníků své pražské kanceláře: Marka Noska a Ladislava Štorka.
Nosek v roce 1985 vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a ukončil ji s titulem JUDr. Předtím, než nastoupil k Altheimer & Gray v roce 1991, působil šest let v Československé obchodní bance, konkrétně v odborech obchodních financí, záruk, úvěrů, strategie a dalších. Byl rovněž členem katedry finančního práva na PF UK a publikoval řadu článků na téma bankovnictví a financí. Jeho specializací je obchodní a finanční právo včetně pojišťovnictví, jakož i oblast fúzí a akvizic. V Praze je odpovědný také za koordinaci společenských aktivit firmy.
Marek Nosek je ženatý a má tři dcery. Je vášnivým sběratelem starožitností, rád vaří a s úspěchem rozšiřuje svou sbírku archivních vín.
Ladislav Štorek absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v roce 1995. Pro kancelář Altheimer & Gray pracoval již od roku 1993, tedy za doby svých právnických studií. V praxi se specializuje na fúze a akvizice, soudní spory, arbitráž, telekomunikační a mediální právo. Od přijetí do České advokátní komory v roce 1999 se podílel na většině význačných transakcí a sporů řešených pražskou kanceláří firmy. Nad rámec soukromé praxe přednáší Štorek na téma právní rámec projektového řízení a publikuje v mezinárodních právních periodikách. V pražské kanceláři Altheimer & Gray je odpovědný za proces najímání nových právníků.
Ladislav Štorek je svobodný. Jeho koníčkem je zejména sport, hlavně tenis, hokej a jízda na koni.
Se dvěma novými partnery má pražská pobočka kanceláře Altheimer & Gray sedm partnerů a celkem 26 právníků.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).