Menu Zavřít

S novým vydavatelem

29. 4. 2011
Autor: Euro.cz

T3

BRAND24

Česká mutace časopisu T3, nejprodávanějšího světového magazínu o spotřební elektronice, má nového vydavatele. Dosavadního držitele licence pro vydávání T3 v Česku a na Slovensku, společnost Omega Publishing, vystřídalo vydavatelství Barakuda Press. Týdeníku EURO to řekl šéfredaktor T3 a majitel vydavatelství Jaroslav Jarolím.
„Máme s T3 velké ambice. Základní obsahová náplň, tedy informace z českého i světového trhu spotřební elektroniky, zůstane zachována, výrazně však rozšíříme multimediální obsah,“ říká Jarolím. „Dnes již nestačí si o technice jen přečíst v papírovém médiu, proto máme v plánu začít poskytovat 3D videa, interaktivní obsah na internetu a také připravujeme elektronickou aplikaci pro tablety a chytré telefony,“ dodává.
Majitelem T3 je britská společnost Future Publishing, v Česku magazín od roku 2000 vydávala firma Omega Publishing. Barakuda Press po převzetí licence zachovala rozsah tištěného nákladu na dvaceti tisících výtiscích, přičemž přibližně dvanáct procent z toho činí prodej na Slovensku.
Zajímavostí je, že T3 je druhým lifestylovým magazínem, který v Česku přešel od velkého vydavatelství k menšímu. Tím prvním byl časopis Playboy, jehož českou mutaci na podzim roku 2009 převzala od společnosti Axel Springer firma Playpress.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).