Menu Zavřít

S novou strategií

8. 12. 2005
Autor: Euro.cz

SkyNet

BRAND24

PRAHA (zao) - SkyNet, společnost poskytující internetová a bezpečnostní řešení v oblasti ochrany sítí a dat, změnila majitele. Od listopadu tohoto roku je součástí firmy Tinezo Investments B. V., vlastněné institucionálními investory. Nový majitel chce dále posílit pozici SkyNetu na českém trhu a rozšířit nabídku poskytovaných služeb. „Sektor čeká konsolidace a naším zájmem je aktivně se tohoto procesu účastnit, přestože to pro malé hráče typu alternativního operátora nebude vůbec jednoduché,“ říká Zbyněk Slavík, nový předseda představenstva SkyNetu.
Cenu transakce a podrobné ekonomické údaje včetně nové tržní strategie SkyNet zveřejní v nejbližší době. „Stále probíhají jednání. Po jejich ukončení dáme k dispozici všechny skutečnosti z nich vzešlé,“ říká Petra Zdeňková, tisková mluvčí SkyNetu.
Na tuzemském trhu telekomunikačních služeb působí SkyNet více než jedenáct let. Loni se firmě zvýšily tržby o pětadvacet procent na téměř 190 milionů korun, což byl zřejmě impulz pro původního vlastníka, společnost SlovaNet, k výhodnému prodeji.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).