Menu Zavřít

Rekordní předpronájem

12. 9. 2003
Autor: Euro.cz

Pankrác House

CONTENT24

PRAHA (men) – O novou administrativní budovu se rozroste Praha 4. Místo parkoviště v blízkosti stanice metra Pražského povstání vyroste administrativní budova Pankrác House, nabízející sedmnáct tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch. Devoloper, společnost Lordship, plánuje dokončení stavby před koncem roku 2004.
Projekt se skládá ze dvou samostatných budov s recepcí. První dům, nazvaný Heroes House, zahrnuje přes dvanáct tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch v osmi nadzemních podlažích. Druhá budova, Park House, nabídne přes čtyři tisíce metrů čtverečních administrativních prostor v sedmi podlažích. V objektu Park House jsou také garáže pro 130 aut.
Developerovi se již podařilo získat hlavního nájemce. Uzavřel smlouvu s mezinárodní společností Sanoma Magazines, která bude využívat v komplexu téměř sedmi tisíc metrů čtverečních, tedy přes 40 procent ploch. „Tento obchod představuje jeden z největších předpronájmů uskutečněných v České republice,“ řekl týdeníku EURO Jan Zamrzla z firmy Lordship.
Společnosti patřící do skupiny Lordship se v oblasti nemovitostí zabývají především investičními a developerskými aktivitami v kancelářském, obchodním a rezidenčním sektoru. Lordship zahájil svou činnost v roce 1989 ve Velké Británii. V České republice má firma pobočku od roku 1991. Mezi realizované projekty v tuzemsku patří například rekonstrukce brněnského obchodního domu Petrov nebo administrativní budova Jungmannova Plaza na Praze 1.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).