Menu Zavřít

První partner

18. 2. 2003
Autor: Euro.cz

Ferdinand Hlobil

BRAND24

PRAHA (tpk) – Poradenská společnost v oblasti nemovitostí Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B) jmenovala svého prvního českého partnera a vůbec prvního partnera ve firmě, který se věnuje výhradně trhu průmyslových ploch ve střední Evropě. Stal se jím Ferdinand Hlobil (31), který ve firmě pracuje již od roku 1995. Poslední dva roky přitom působil jako manažer pronájmu a koordinátor výstav na Výstavišti Praha. Jmenování partnerem pro něj znamená rozšíření odpovědnosti na celý středoevropský region, avšak jeho sídlem zůstane nadále Praha.
Nový partner má na starosti pronájem, prodej a koupi průmyslových ploch pro české i mezinárodní klienty. Ferdinand Hlobil a jeho čtyřčlenný tým se v České republice podíleli na transakcích zahrnujících přes 1,3 milionu čtverečních metrů pozemků a na pronájmech přes 60 tisíc metrů čtverečních ploch v rámci dvou sektorů trhu s nemovitostmi – skladových center a velkoplošných prodejních jednotek.
Hlobil hovoří plynně anglicky a pasivně ovládá německý jazyk. Je ženatý a má dvě dcery ve věku dvou a čtyř let. Volný čas rád tráví s rodinou a s chutí se věnuje sportům. Nejoblíbenějšími jsou pro něj squash a vodní pólo.
Cushman & Wakefield Healey & Baker působí v Evropě, na Blízkém východě a v Africe jako divize společnosti Cushman & Wakefield, světového poradce v oblasti nemovitostí. Své služby poskytuje prostřednictvím 155 kanceláří v 50 zemích světa. Na český trh vstoupila v roce 1993 a dnes zaměstnává čtyřicet lidí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).