Menu Zavřít

Profesionální partneři

23. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Tomáš Richter, Zuzana Špániková, Roman Ženatý

BRAND24

PRAHA (nad) - Mezinárodní advokátní, daňová a auditorská kancelář Nörr Stiefenhofer Lutz jmenovala s účinností od ledna 2005 tři nové partnery ve svém pražském sídle.
Tomáš Richter (34) přišel z advokátní kanceláře Allen & Overy. Specializuje se na právo podnikového financování a na řešení obchodních sporů. Hovoří česky, anglicky a německy. Je ženatý a má tříletou dceru Kláru. K jeho zájmům patří rocková hudba a moderní architektura.
Zuzana Špániková (31) začala s kanceláří spolupracovat již při svých studijných pobytech v Pasově a v Mnichově. Od října 2004 se stará o pobočku Nörr Stiefenhofer Lutz v Bratislavě. Hovoří česky, slovensky, anglicky a německy. Ve volném čase poslouchá vážnou hudbu a sportuje.
Roman Ženatý (32), který do společnosti přišel v roce 2001, se specializuje zejména na daňové a účetní otázky akvizic a fúzí a mezinárodní daňovou problematiku. Hovoří česky, anglicky a německy. Je ženatý a má dvouletého syna Františka. Mezi jeho zájmy patří vysokohorská turistika a lyžování.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).