Menu Zavřít

Prodávají lukrativní domy

6. 3. 2008
Autor: Euro.cz

Agropol Group

BRAND24

Společnost Agropol Group hledá majitele pro dvě nemovitosti v centru Prahy. Lukrativní nemovitosti se nacházejí v Opletalově ulici číslo 4 a 6. Jak vyplývá z informací týdeníku EURO, transakci zprostředkovává mezinárodní realitní společnost CB Richard Ellis. „Vzhledem k probíhající soutěži nemůžeme obchod komentovat,“ sdělila její tisková mluvčí Marcela Veselá. Výběrové řízení nechce komentovat ani majitele holdingu Agropol Jiří Malúš.
Agropol Group převedl v nedávné době oba objekty na svou dceřinou společnost Etagra. V Opletalově ulici číslo 4 se nachází sídlo firmy Agropol, v sousední budově si kanceláře pronajímá například Česká zbrojovka.
O nemovitosti v centru Prahy je mezi investory zájem. Společnost Gavlas dražila minulý týden soubor administrativních budov v ulici Politických vězňů nedaleko Václavského náměstí. O komplex mělo zájem 30 subjektů. Konečná cena se v dražbě vyšplhala na více než 317 milionů korun, přičemž vyvolávací cena byla 160 milionů korun. Mediální zástupce společnosti Gavlas odmítl sdělit, kdo se stal novým majitelem budov.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).