Menu Zavřít

Pro slevy k dálnici

27. 4. 2006
Autor: Euro.cz

Outlet centrum

BRAND24

PRAHA (men) - V lokalitě Brzotice-Loket, na 66. kilometru dálnice D1 z Prahy do Brna, zahájí v polovině tohoto roku developerská společnost BDL Czech výstavbu outlet centra s názvem Exit 66. V něm nabídne možnost nakoupit značkové zboží se stálou celoroční slevou od třiceti do devadesáti procent.
Developer plánoval projekt outlet centra od roku 2004, nejdelší čas zabral výběr lokality. Principem outlet center není umístění ve velkých městech či jejich okolí, kde je množství komerčních prostor, ale v blízkosti významné dopravní tepny. Společnost BDL Czech již na projekt Exit 66 obdržela územní rozhodnutí. Centrum by mělo být otevřeno v dubnu příštího roku. Hlavním partnerem při získávání nájemců obchodních jednotek je společnost Cushman & Wakefield.
V České republice zatím funguje pouze jedno outlet centrum - Freeport, a to u hraničního přechodu Hatě. Freeport má v nabídce přibližně dvě stovky značek, mezi nejznámější patří Lewis, Diesel, Pepe Jeans, Versace, Tommy Hillfiger, Lacoste, Mexx nebo Calvin Klein.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).