Menu Zavřít

Posila přišla z diplomacie

11. 1. 2007
Autor: Euro.cz

Interel

BRAND24

Výkonným ředitelem pražské kanceláře poradenské společnosti Interel se stal přední expert na evropské záležitosti Petr Kubernát (45). Dlouholetý diplomat a bývalý velvyslanec ČR v Nizozemsku je zodpovědný za zabezpečení dalšího růstu společnosti a za každodenní řízení desetičlenného týmu.
Kubernát, který se v minulosti přímo účastnil koordinace příprav ČR na členství v EU a podílel se na vyjednávání dohody o přistoupení, má bezprostřední zkušenosti z integračního procesu, znalosti evropských institucí, mechanismu jejich fungování a rozhodování. Jeho příchodem rozšířila firma i síť svých kontaktů. Kubernát hovoří plynně anglicky, francouzsky a rusky.
Další posilou Interelu je Iveta Kramešová (28), která má na starost vztahy s veřejností a médii. Zkušenosti s evropskou tematikou získala jako redaktorka v zahraničních rubrikách deníků MF Dnes a Právo, kde se zabývala problematiku EU. Díky četným pobytům v evropských institucích v Bruselu poznala i mechanismy jejich fungování a rozhodování. Hovoří anglicky, francouzsky a španělsky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).