Menu Zavřít

Partnerství s burzou

28. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Unicorn College

BRAND24

Burza cenných papírů Praha se stala partnerem nově založené vysoké školy Unicorn College, která se zaměřuje na informační a komunikační technologie a management.
Unicorn College zahájí výuku na bakalářském stupni studia v říjnu roku 2007 v oborech informační a komunikační technologie a management. Hlavním cílem školy je dosáhnout maximálního propojení studia s praxí. Pro studenty je připraven program, který přímo reflektuje potřeby trhu a je přednášen vyučujícími, již patří ke špičce v daném oboru a mají přímou vazbu na praxi.
„K partnerství jsme přistoupili velmi rádi, protože stejně jako společnost Unicorn na poli informačních technologií cítíme i my ve finančním sektoru nedostatek kvalitně připravených absolventů. Tomuto problému čelí zejména naši členové, kteří proto možnost přímého vlivu na skladbu výukové látky vítají. Naše spolupráce s Unicorn College bude probíhat právě v rovině přípravy náplně předmětů, které se bezprostředně týkají finančního sektoru,“ komentoval založení nové vysoké školy Petr Koblic, generální ředitel Burzy cenných papírů Praha.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).