Menu Zavřít

OTEC POLITIKY NA INTERNETU

31. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Ondřej Turek

PRAHA – Do křesla obchodního ředitele společnosti Mobil server usedl osmadvacetiletý Ondřej Turek. Společnost, která provozuje známé servery Mobil a BonusWeb, si od jmenování nového obchodního ředitele slibuje nejen další posílení pozice na internetovém reklamním trhu, ale především zhodnocení svých aktiv v oblasti outsourcingu, publikování na internetu a dodávek on–line publikačního systému Genesis II.

Turek by měl být pro tyto cíle tím pravým mužem především vzhledem ke své praxi. Stál u zrodu internetových projektů dvou českých politických stran (ODS a Unie svobody) a je pokládán za jednoho z otců politiky na internetu.

BRAND24

Od roku 1990 pracoval v agentuře STEM, kde se zabýval sběrem a koordinací dat. V letech 1992 až 1993 byl tiskovým mluvčím ministerstva životního prostředí. Poté působil v agentuře MIA jako programový manažer Prague Internet World. V KDS a Unii svobody vedl public relations, v ODS oddělení informatiky. Od prosince 1998 do srpna letošního roku byl Turek místostarostou ve čtvrtém pražském obvodu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).