Menu Zavřít

Obchod s novými šéfy

21. 5. 2007
Autor: Euro.cz

NLB Factoring

BRAND24

Ve společnosti NLB Factoring dochází v květnu ke dvěma změnám v obchodním útvaru. Radim Heczko (35) byl jmenován do pozice obchodního ředitele společnosti, Bohuslav Kubový (36) nastoupil na místo vedoucího obchodního útvaru.
Radim Heczko pracuje ve firmě v různých pozicích od roku 1997, naposledy byl vedoucím obchodního útvaru. Jeho hlavním úkolem bude rozvoj obchodních vztahů s klíčovými zákazníky a zajištění růstu jednotlivých poboček v Ostravě, Praze a Brně. Heczko je absolventem Podnikatelské fakulty VUT Brno, ve volném čase se věnuje rodině, cestování a sportovním aktivitám.
Bohuslav Kubový působí v NLB Factoring od roku 2004, naposledy v pozici senior manažera. Nyní bude zodpovídat za vedení obchodních týmů a nalezení optimálních procesů ke zefektivnění akvizičních činností. Kubový je absolventem Ekonomické fakulty VŠB –Technické univerzity v Ostravě. Pracovní zkušenosti získával mimo jiné i ve společnosti ROMO Fulnek nebo jako soukromý podnikatel. Ve volném čase se věnuje rodině a zimním sportovním aktivitám.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).