Menu Zavřít

Novým šéfem bude Štefan Szabó

30. 10. 2009
Autor: Euro.cz

Logica

BRAND24

Generálním ředitelem IT společnosti Logica pro střední a východní Evropu se stane Štefan Szabó, který momentálně působí jako ředitel slovenského mobilního operátora Telefónica O2 pro strategii. Vyplývá to z důvěryhodných zdrojů týdeníku EURO. Szabó v Logice vystřídá Steva Burnetta, jenž dočasně vedl firmu po červnové tragické smrti tehdejšího šéfa Logiky Radima Hradílka.
Štefan Szabó je absolventem Elektrotechnické fakulty SVŠT v Bratislavě a University of Pittsburgh. Na začátku své profesní kariéry se věnoval řídicím systémům v ropném a plynárenském průmyslu. V roce 1999 nastoupil do tehdejšího Českého Telecomu jako ředitel oddělení analýz nákladů a ziskovosti, o dva roky později se přesunul do společnosti PricewaterhouseCoopers (PwC). Poté, co konzultační divizi PwC koupila v roce 2002 společnost IBM, byl Szabó jmenován hlavním konzultantem firmy IBM Global Business Services pro telekomunikační segment v šesti zemích střední a východní Evropy. Loni v březnu se přesunul na Slovensko, kde se stal výkonným ředitelem pro strategii operátora Telefónica O2.
Logica je přední světová společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií. V 36 zemích světa zaměstnává přes 40 tisíc lidí a svým zákazníkům poskytuje konzultační služby, systémovou integraci a služby outsourcingu IT. Centrála firmy pro střední a východní Evropu sídlí v Praze, působí na trzích v České republice, Slovensku, Maďarsku, Chorvatsku a v dalších zemích regionu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).