Menu Zavřít

Nový všeuměl

9. 11. 2006
Autor: Euro.cz

Jablotron

BRAND24

Společnost Jablotron uvedla na trh novou generaci autoalarmů Athos. Domácí výrobce zabezpečovací techniky začal nový model dodávat s několika výraznými vylepšeními, která mimo jiné zahrnují GPS navigaci či možnost ovládání pomocí SMS zpráv.
Autosortiment Jablotron dodává především na volný trh a více než polovinu své roční produkce vyváží. Firma spolupracuje i s automobilkami, zásobuje například Citroen, KIA nebo Karosu. „Spolupracujeme také s významným českým výrobcem pro autoprůmysl, kterému dodáváme na klíč od vývoje až po výrobu elektroniku řízení nezávislých topení,“ říká vedoucí tuzemského prodeje společnosti Viktor Slanař, který je přesvědčený, že firma patří na světovou špičku v oboru.
Nová generace autoalarmu by měla pozici Jablotronu ještě více potvrdit. „Takovou komplexní kombinaci bezpečnostních funkcí a dohledu nad vozidlem žádná naše konkurence nenabízí, jsme první,“ říká Petr Růžička, produktový manažer autosortimentu Jablotronu. Alarm umožňuje logistické funkce, navigaci a přesnou identifikaci pohybu vozidla. Významnou součástí nového autoalarmu je i možnost zpětně dohledat a vizualizovat trasu pohybu vozidla v mapě.
Společnost Jablotron plánuje pro letošní rok navýšení obratu o dvacet procent na celkových 540 milionů korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).