Menu Zavřít

NOVÉ TVÁŘE

31. 8. 2001
Autor: Euro.cz

IPBP

PRAHA – IPB Pojišťovna (IPBP) vyměnila členy svého nejvyššího vedení. Václava Voženílka nahradil ve funkci vrchního ředitele úseku strategie a řízení Jan Petr. Původně projektant závodu Kovoprojekta nastoupil v roce 1981 jako ředitel divize do Škody Praha. Od roku 1994 působil ve funkci ředitele závodu mezinárodních pojištění České pojišťovny

BRAND24

  1. v roce 1996 až 1997 jako její zástupce v Londýně, v letech 1998–2000 pracoval v ČSOB, nejdříve jako ředitel plánu, později připravoval rozvoj bankopojištění. V IPB Pojišťovně působí od roku 2000. Než se ujal své současné funkce, pracoval na pozici pojišťovacího experta.

Další novou tváří ve vedení je Vladimír Šimeček, který nastoupil do funkce vrchního ředitele úseku pojištění občanů. Ten získal své profesní zkušenosti z oblasti pojišťovnictví v IPBP, kde pracuje od roku 1993. Působil zde nejprve jako analytik–programátor, poté tři roky jako vedoucí oddělení analýzy a programování a v posledních dvou letech byl vedoucím analyticko–metodického odboru úseku pojištění občanů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).