Menu Zavřít

Nové trio

2. 11. 2005
Autor: Euro.cz

Dalibor Petrů, Mark Dennehy, Igor Hulák

BRAND24

PRAHA (nad) - Výrobce telekomunikačních zařízení a technologií STROM telecom představil tři nové tváře ve svém vedení. Finanční ředitel Dalibor Petrů, šéf komerční divize Mark Dennehy a zástupce generálního ředitele a výkonný ředitel Igor Hulák se na svých pozicích zaměří na oslovování nových trhů i rozšiřování spolupráce s dosavadními partnery a zákazníky.
Petrů pracoval jako finanční auditor ve společnosti KPMG Česká republika, řídil finance společnosti Megafyt - R a naposledy působil jako finanční ředitel společnosti Lidl Česká republika. Absolvoval ČVUT v Praze, obor ekonomika a řízení strojírenské výroby.
Dennehy byl před příchodem do firmy finančním ředitelem Alstom Power Service Sector, předtím byl viceprezidentem pro oblast financí ve společnosti ABB Česká republika a obdobné pozice zastával ve společnostech United Technologies, Lloyds-TSB bank a Cadbury Schweppes. Dennehy získal titul na Trinity College v Dublinu.
Hulák působil ve vrcholné exekutivě anglické pobočky anglo-skandinávského koncernu Outokumpu, kde odpovídal za korporátní administrativu, finanční a strategické řízení. Po šesti letech zahraničního působení se vrací zpět do České republiky. Vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze, obor ekonomika zahraničního obchodu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).