Menu Zavřít

Nové posily ku pomoci

12. 4. 2007
Autor: Euro.cz

International SOS Assistance

BRAND24

Pražská pobočka společnosti International SOS Assistance posílila svůj tým. Novou ředitelkou HR se stala Markéta Hyklová, jejímž úkolem je zejména strategické řízení v oblasti HR a zlepšování organizace personální politiky. Hyklová své profesní zkušenosti získávala v různých seniorských pozicích ve společnostech ČSA, Czech On Line či Axios. Markéta Hyklová vystudovala Human Resources Management na VOŠ Ekonomické, hovoří plynně anglicky a španělsky. Mezi její koníčky patří vaření, mezinárodní kuchyně, cestování a poznávání cizích kultur.
Do oddělení Sales & Marketing nastoupila Petra Vohánková do pozice sales & marketing executive. Jejím úkolem bude zejména marketingová komunikace a upevňování obchodních vztahů v rámci regionu. Své zkušenosti získávala u společností L´Oréal, Kimberly-Clark a Leo Burnett Advertising. Vohánková vystudovala marketing na Czech Management Institute, jejími koníčky jsou cestování, umění a scénický tanec.
Jiří Fereš nově zastává pozici business development manager. Na starost má akvizice nových zákazníků v regionu CEE. Dosud působil ve společnostech Conseq Investment Management a Gillette Czech. Fereš je absolventem VŠE v Praze a majitelem makléřské licence. Hovoří plynně anglicky a rozumí malajsky. Mezi jeho koníčky patří finanční trhy, cestování a snowboarding.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).