Next Door by Imperial

26. června 2017, 00:00 - Klára Donathová
26. června 2017, 00:00

Hezké prostředí a jídlo, na jehož kvalitu se můžete spolehnout Poslední restaurační počin Zdeňka Pohlreicha otevřený zkraje podzimu loňského roku se začal plnit hosty prakticky okamžitě. A aktuálně je dobré dělat si rezervaci na večeři alespoň dva dny předem.

Rezervace se vám bude hodit i v době obědů. Next Door nepřináší žádné velké novoty. Stejně jako ostatní podniky spojené se jménem „televizního šéfa“ sází na tradici, kvalitu a dobrou obsluhu.

To vše je tady podpořeno mimořádně zdařilým interiérem, který je rozdělený na tři části.

Chcete-li si podnik užít se vším všudy včetně kuchyňského ruchu, nechte se usadit v hlavní místnosti podniku s proskleným stropem spojené s otevřenou kuchyní. Pro obchodní jednání volte spíše prostřední část, která díky dále od sebe rozmístěným stolům poskytuje větší soukromí.

Next Door má otevřeno už od brzkého rána, kdy se tu servírují snídaně, a to buď a la carte, nebo formou bufetu. V době oběda můžete vybírat ze stálého menu či z polední nabídky, ve které vždy najdete polévku, nějaký sofistikovanější předkrm a tři hlavní jídla, mezi kterými zpravidla nechybí ryba. Poměr cena/výkon u poledního menu je skvělý, a pokud chcete něco lepšího než hotovku za stovku, nebo naopak nemáte čas na několikachodové menu ve finediningové restauraci, je tato polední nabídka opravdu dobrou volbou.

Stálá nabídka obsahuje od každého něco: česká jídla, kterými potěšíte zahraniční hosty, speciality šéfkuchaře, jakými jsou například mimořádně podařené dršťky na uzené paprice s pražskou šunkou, nebo pár promyšlených masových hlavních chodů. Nechybějí samozřejmě saláty a vegetariánská jídla. Při výběru se téměř nemůžete splést, ale máme-li vám poskytnout nějaká doporučení, vyzkoušejte račí polévku s armagnacem ve stylu bisque s raviolkami plněnými račím masem. Z lehčích předkrmů volte marinovaného sivena s citronovou omáčkou, koprem a salátkem ze zelených jablek se sušenými meruňkami, kaviárem a majonézou. Skvělá svěží kombinace chutí vás navnadí k pokračování.

Z hlavních jídel mě stále ba ví kuřecí prsa se sladkou kukuřičnou kaší a omáčkou ze svatojánských ořechů nebo jednoduchá grilovaná loupaná hovězí plec s pečenými rajčaty, ke které si můžete dát rozmařile křupavé bramborové hranolky nebo dietní míchaný salát s domácí zálivkou z oleje a octa.

Next Door by Imperial

? Zlatnická 3, Praha 1 ? t: +420 295 563 440 ? e: info@next-door.cz ? www.next-door.cz


Sdílení

Líbí se Vám tento článek?
Sdílejte ho

Hodnocení

Zaujala Vás tato zpráva?
Ohodnoťte ji

Loading

Děkujeme za Vaše hodnocení

Čtěte také

Komentáře

Mohlo by vás zajímat

Finance
Co si pojistit před cestou do zahraničí?
Šmejdi v energetice lákají do aukcí nebo na dárky. Lidé platí tisíce korun
Otec dětí odmítá platit výživné. Co můžete dělat?
6 zásadních rozdílů mezi předčasným důchodem a předdůchodem
Kolik peněz si vyděláte, až odjedete na dovolenou?
Auta
Cena za rychlost: Kde dostanete nejlepší čas 0-100 km/h za…
Tatra 700: Poslední osobní Tatrovka byla ve své době nejrychlejším českým autem
Aféra Dieselgate: Německé úřady zadržely šéfa automobilky Audi
Nové Suzuki Jimny je takový malý a levný Mercedes-Benz třídy G
Pět vozů značky Škoda, ze kterých budou dobré a spolehlivé ojetiny
Technologie
AMD: APU budou mít nové ovladače méně často, aktualizace jen jednou za tři měsíce
Proč kopačky Lionela Messiho vypadají na různých televizorech jinak?
Zprávy pro Android přináší posílání SMS z počítače a snadné kopírování bezpečnostních kódů
Microsoft je s April Updatem spokojený, takže opatrnější řízená distribuce končí
Konference mDevCamp 2018 propojila vývojářskou komunitu a nabídla přes 20 přednášek [report]
Hry pro příležitostné hráče