Menu Zavřít

Nada Alameddine, Alexandra Gilíková, Colin Stanley, Mark Agnew

5. 5. 2009
Autor: Euro.cz

Marriott International mgr.

BRAND24

manažeři
Do pozice ředitelky obchodního oddělení hotelů Prague Marriott a Marriott Executive Apartments byla jmenována Nada Alameddine. Pochází z Libanonu, mluví arabsky, francouzsky a anglicky. Pro společnost Marriott International začala pracovat před třinácti lety, před přesídlením do Prahy pracovala v hotelu Hilton Beirut. Absolvovala American University of Beirut, v minulosti byla členkou Red Cross Youth Clubu libanonské sekce, kde pomáhala dětským domovům. Od roku 2001 vyučovala jako profesorka hotelového managementu na Saint Joseph University v Libanonu. V létě 2006 byla také konzultantkou pro Organizaci spojených národů v průběhu akce World Food Program v Libanonu. Ve volném čase ráda poslouchá hudbu, hraje na klavír, čte a plave.
Alexandra Gilíková byla pověřena vedením oddělení lidských zdrojů všech pěti hotelů společnosti Marriott International v Čechách. Vystudovala Univerzitu Palackého v Olomouci a vstoupila do hotelového oboru v hotelu Crowne Plaza Prague. Poté pracovala v pražském hotelu Four Seasons, roku 2006 přešla do Austria Hotels International. Pro Marriott International pracuje od roku 2007. Ve volném čase se věnuje literatuře, umění, historii a cestování. Ze sportů ji baví lyžování, horolezectví a squash.
Colin Stanley z Chestru byl jmenován manažerem hotelu Courtyard by Marriott Plzeň. Pracoval v hotelu Renaissance a Prague Marriott. Roku 2000 přišel do Marriott Executive Apartments, následoval návrat do hotelu Renaissance a v roce 2007 začal pracovat pro hotely Prague Marriott, Courtyard Flora a Marriott Executive Apartments. Stanley mluví česky, mezi jeho koníčky patří lyžování a hokej.
Mark Agnew se stal ředitelem provozu hotelu Prague Marriott. Pochází ze Skotska, ale dětství strávil v Bahrajnu, Kataru, na Filipínách a v Nigérii. Vystudoval Napier University. Před 20 lety začal pracovat v hotelu Marriott ve Varšavě, pak přešel do London Marriott Grosvenor Square. Následně působil v hotelích společnosti Marriott International na Floridě a na Blízkém východě. V roce 2005 se s manželkou českého původu a dcerou usadil v Praze. Nejprve pracoval pro hotel Renaissance Prague, poté pro Prague Marriott. Svůj volný čas tráví se svou rodinou, rád hraje golf, cestuje a čte. Mluví francouzsky a učí se česky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).