Menu Zavřít

Na prkně

27. 11. 2002
Autor: Euro.cz

Monika Jančová

BRAND24

PRAHA (tpk) - Novou manažerkou komunikace společnosti Board Show, která se zabývá marketingem sportovních projektů a specializuje se především na snowboarding a freestylové lyžování, se nedávno stala třiadvacetiletá Monika Jančová. Od poloviny října tak ve firmě zastřešuje a koordinuje reklamní a PR aktivity.
Jančová pracovala jako sportovní redaktorka v Moravských novinách Rovnost a od roku 1999 zastávala funkci tiskové mluvčí ženského softbalového oddílu VSK Technika Brno, za který již osm let hraje první ligu. Také k jiným sportům má blízko. Dvanáct let závodně lyžovala, v roce 1996 potom vyměnila lyže za snowboard a od roku 1997 se věnuje převážně alpským disciplínám (paralelní slalom, obří slalom, paralelní obří slalom), v nichž v Českém poháru dokázala několikrát obsadit medailovou pozici. V roce 1998 byla členkou juniorské snowboardové reprezentace ČR a zúčastnila se mistrovství světa ve švýcarském Grindelwaldu.
Monika Jančová mluví plynule anglicky, částečně italsky a španělsky, mezi její koníčky patří studium finštiny a latiny. V současné době dokončuje studia na Fakultě sociálních věd UK v Praze, kde se mimo jiné věnuje kvalitativnímu výzkumu adrenalinových sportovců. Ve volném čase ráda cestuje a poznává jiné kultury.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).