Menu Zavřít

Milovnice špionů

31. 10. 2002
Autor: Euro.cz

Anna Janků

BRAND24

PRAHA (tpk) – Anna Janků (30) se po sedmi letech u společnosti LLP Group vypracovala na pozici Group Services Director. Ve firmě, která se specializuje na finanční a obchodní softwarová řešení, bude mít na starosti sledování efektivity a kvality konzultačních služeb poskytovaných zákazníkům a stanovení standardů, certifikací a procedur, jimiž jsou služby v rámci celé skupiny LLP Group poskytovány u jednotlivých obchodních směrů. Zároveň bude pokračovat v práci na projektech pro některé z klíčových klientů společnosti.
Janků nastoupila do LLP Group v roce 1995 a nejprve tam pracovala jako konzultantka. Později získala post manažerky služeb SunSystems, na němž zodpovídala za konzultační tým a veškeré implementace finančního a účetního softwaru SunSystems v České republice. V posledních dvou letech zastávala pozici Group Services Co-ordinator pro Českou republiku, Slovensko, Rusko, Bulharsko, Rumunsko, Polsko a Maďarsko. Během působení ve skupině LLP Group patřily do portfolia jejích klientů například AIG, Motorola, Johnson & Johnson, Regus, Aventis Pharma nebo Skanska. Před příchodem do společnosti pracovala ve firmách LBMS a SYSCOM.
Anna Janků vystudovala informační technologie na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hovoří anglicky a rusky. Mezi její nejoblíbenější způsoby trávení volného času patří četba knih od Frederyka Forsytha a Toma L. Clancyho. Ráda se prochází v přírodě a ze sportu se aktivně věnuje tae-bo.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).