Menu Zavřít

Michael Specking, Ruhsar Eryonerová, Monika Bevreusová

16. 12. 2008
Autor: Euro.cz

Hilton mgr.

BRAND24

management
Do pozice generálního ředitele hotelů Hilton Prague a Hilton Prague Old Town byl jmenován Michael Specking (51). Do pražského Hiltonu přišel v roce 2007. Absolvoval obory ekonomie a hotelový a restaurační management na univerzitě v Mnichově. V hotelnictví pracuje již více než 25 let. Během působení v řetězci Hilton zastával různé pozice v hotelích Hilton Munich Park, Hilton Abuja v Nigérii, Hilton Ankara v Turecku, v Hiltonu v Drážďanech a v Düsseldorfu působil jako generální ředitel. Specking je ženatý a má tři děti.
Do funkce directora of business development hotelů Hilton Prague & Hilton Prague Old Town Ruhsar Eryoner byla jmenována Ruhsar Eryonerová. V této funkci nahradila Minnu Mäkeläovou, která po dvou letech v Hiltonu Prague odešla do hotelu Waldorf Astoria Rome Cavalieri. Eryonerová vystudovala Fakultu turistiky a hotelového managementu na bosporské univerzitě v Istanbulu a v hotelnictví pracuje již více než 15 let. Eryonerová mluví turecky a anglicky, ve volném čase hraje tennis a lyžuje.
Do pozice hotel managera Hiltonu Prague Old Town nastoupila Monika Bevreusová. Vystudovala hotelový management na univerzitě Brooks v Oxfordu. Kariéru zahájila ve společnosti Westin Stamford v Singapuru a na luxusních lodích. Do společnost Hilton přišla před devíti lety. Během kariéry získávala zkušenosti v Rumunsku, Londýně, Aténách, Vídni a naposledy v hotelu Hilton Copenhagen Airport. Ve volném čase se věnuje potápění, lyžování, strategickým hrám a cestování.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).