Menu Zavřít

Krátké

21. 1. 2009
Autor: Euro.cz

Personální změny

GE Money
Tisková mluvčí skupiny GE Money v Česku Markéta Dvořáčková nastupuje na mateřskou dovolenou. Ve funkci ji do jejího návratu nahradí Milan Kříž (39), který osm let pracoval pro GE Money na straně agentury Ogilvy PR.

Park Inn Ostrava
Nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel Park Inn Ostrava má od ledna nové vedení. Generální manažerkou hotelu se 185 pokoji se stala šestatřicetiletá Gabriela Dítětová. Ve funkci nahradila Švýcara Philippa Clarinvala.

Citroën
Generálním ředitelem české pobočky automobilky Citroën bude od února dosavadní koordinátor filiálek firmy v Rakousku, Švýcarsku, Chorvatsku a Slovinsku Frédéric Passemard (31). Nahradí Marca Gueudina, který nově povede pobočky v Belgii a Lucembursku.

Finep CZ
Obchodním ředitelem společnosti Finep CZ se stal Vladimír Zuzák. Ve funkci vystřídal Sylvu Krtilovou, která ji zastávala od září 2008. Zuzák vystudoval Bankovní institut vysokou školu. Dříve působil například ve společnostech ING nebo Hypocentrum Modré pyramidy. Ve skupině Finep Zuzák současně s novou funkcí zastává pozici ředitele společnosti Finep Finanční služby.

Technometra Radotín
Nového generálního ředitele má od Nového roku Technometra Radotín, kterou vlastní letecká společnost Aero Vodochody. Stal se jím dosavadní obchodní ředitel firmy Erik Zajíc (33). Ladislav Šimek, který funkci generálního ředitele Technometry zastával od roku 2007, odešel do mateřské společnosti Aero Vodochody, kde se stal viceprezidentem pro strategii a strategické programy.

3M Česko
Generálním ředitelem výrobní společnosti 3M Česko se stal v lednu David Vrba (38). V této pozici vystřídal Francouze Clauda Richarda, který využil nabídky vést polskou pobočku firmy. Po téměř deseti letech se tak ředitelem stal opět český manažer.

BRAND24

M Motors CZ
Ředitelem marketingu společnosti M Motors CZ, která dováží do ČR automobily Mitsubishi, je od ledna Josef Dušek (32). Ten dosud působil jako marketingový analytik společnosti Fiat Auto a u Mitsubishi nahradil Zorana Stehlíka.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).