Menu Zavřít

Krátce

11. 1. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Rekordní rok v Humpolci

Rodinný pivovar Bernard má za sebou úspěšný rok. V době všeobecnému útlumu na českém pivovarnickém trhu se mu podařil vystavit rekordní objem piva, a to celkem 204 tisíc hektolitrů. Další pozitivní zprávou je zvýšený podíl nealkoholických piv a nápojů na celkovém výstavu pivovaru, který se meziročně zvýšil o 1,3 procenta.

Gigaset balí inteligentně

Evropský výrobce telefonů Gigaset Communications díky inteligentnímu systému balení přispěl k lepší ochraně životního prostředí a zvýšil efektivitu. Optimalizací balení bezdrátových telefonů již brzy ušetří každý rok více než 150 tun papíru a přitom významně sníží logistické a procesní náklady. Úspor se podařilo dosáhnout razantním zmenšením velikosti balení telefonů třídy A a C, které se prodávají ve velkých objemech.

Vydařená konference

Autodesk, lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, oznámil, že 18. ročníku uživatelské konference Autodesk University se koncem loňského roku zúčastnil rekordní počet účastníků. Konference v Las Vegas, Tokiu a Pekingu se osobně zúčastnilo téměř 30 000 návrhářů a designérů, inženýrů, architektů, digitálních výtvarníků, zástupců médií, odborných analytiků a investorů z více než 72 zemí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).