Menu Zavřít

Krátce

15. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Nový portál pro správce

Na adrese www.facility-management.cz byl spuštěn nový web Facility Management Portal jako komplexní zdroj volně přístupných informací z oboru správcovství budov. Určen je především pro odborníky facility managementu. Portál vznikl jako společný projekt vydavatelství Wagner Press, IT společnosti Elat, konzultační společnosti FM solutions a PR agentury Stance Communications.

Betonáři přijímají žádosti

Společnost Cemex spustila nadační fond Budujeme budoucnost. První kolo přijímání žádostí probíhá do 16. dubna na internetových stránkách fondu. Cemex chce podporovat projekty na rozvoj vzdělávání, výzkum a vývoj, ochranu životního prostředí a biodiverzity a rozvoj kulturních a sportovních aktivit v regionech, kde působí.

Do práce na kole

Iniciativa Auto*Mat zahájí v Praze tento týden unikátní kampaň Do práce na kole, zaměřenou na podporu pěší a cyklistické dopravy do zaměstnání. V rámci kampaně budou například zaměstnanci a zaměstnankyně pražských firem soutěžit v dojíždění do práce na kole a firmy o získání titulu nejzodpovědnějšího Cyklozaměstnavatele. Partnerem projektu jsou mimo jiné Vodafone, Zentiva či velvyslanectví Dánska a USA.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).