Menu Zavřít

Krátce

19. 4. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitiví zprávy

Grant pro neziskovky

Nadační fond GSK již potřetí vyhlásil grantové řízení pro neziskové organizace z celé České republiky, jehož cílem je podpořit projekty zaměřené na pomoc nemocným lidem a seniorům. Celkem bude prostřednictvím grantů v letošním roce rozděleno 1,5 milionu korun. Požádat o finanční příspěvek mohou zájemci na webu www.nadacnifondgsk.cz, a to do 29. dubna 2011.

Bronzoví čeští manažeři

V mezinárodním finále 10. ročníku největší manažerské soutěže světa Global Management Challenge vybojoval český tým složený ze studentů Ekonomické fakulty Západočeské univerzity třetí místo za druhými Číňany z Macaa. Absolutním vítězem se stali Slováci. Soutěžící si během celého klání mohli otestovat své teoretické a praktické manažerské dovednosti a plně nést důsledky svých rozhodnutí ve virtuální společnosti.

Šampion z Lechovic

Titul šampiona v soutěži O zlatý pohár Víno & Destiláty v Praze získalo ledové víno Frankovka 2007 z viniční tratě U lipky Vinných sklepů Lechovice. Uspělo v konkurenci 433 vín z Česka a dalších třinácti zemí. Frankovka je již nositelem několika ocenění, například stříbrné medaile ze San Franciska v soutěži International Wine Competition 2009.

BRAND24

Jak na mobil

Výrobce mobilních telefonů pro starší generaci Emporia připravil ve spolupráci s nadačním fondem Veselý senior sérii bezplatných školení s názvem „Jak na mobil“. Lektoři zájemcům z řad seniorů poskytují praktické rady ke každodennímu používání mobilního telefonu, v druhé části poté s každým zvlášť probírají funkce a možnosti jejich konkrétních přístrojů a odpovídají na dotazy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).