Menu Zavřít

Krátce

7. 4. 2009
Autor: Euro.cz

LG Electronics mgr.

Novou marketingovou ředitelkou společnosti LG Electronics v Česku a na Slovensku je bývalá ředitelka české pobočky Sony Ericsson Gabriela Lobodášová. Pracovala pro výrobce mobilních telefonů Sony Ericsson od roku 2007. Předtím působila několik let ve společnosti Gillette, a to na různých mezinárodních pozicích v marketingu a obchodu.

MVV Energie CZ
Novým předsedou představenstva teplárenské skupiny MVV Energie CZ je Václav Hrach, který působí ve vedení společnosti od roku 2005. Členem představenstva se zároveň stal Miroslav Kovářík, který bude odpovědný za technický úsek a energetické služby.

BRAND24

Třinecké železárny
Novým finančním ředitelem společnosti Třinecké železárny se stal Rostislav Wozniak (47), dosavadní výkonný ředitel v kladenské dceřiné firmě Sochorová válcovna TŽ. Na postu vystřídá Jaroslavu Ciahotnou, která řídila finance druhého největšího domácího výrobce oceli posledních třináct let. Ciahotná nadále zůstává první místopředsedkyni představenstva Třineckých železáren. Místo výkonného ředitele v Sochorové válcovna TŽ po Wozniakovi zaujme dosavadní finanční ředitel dceřiné firmy Třineckých železáren Pavel Kalvoda.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).