Menu Zavřít

Krátce

12. 8. 2008
Autor: Euro.cz

Andrzej Krzysztof Nalewajski mgr.

Spolana
člen představenstva
Novým členem představenstva neratovické Spolany se stal Andrzej Krzysztof Nalewajski z mateřské společnosti Anwil ze skupiny PKN Orlen. Představenstvo tak doplnilo svůj počet po dubnovém tragickém úmrtí bývalého předsedy Benedykta Tadeusze Michewicze.

Jones Lang LaSalle
John Duckworth
ředitel pro střední Evropu
Generálním ředitelem mezinárodní realitní poradenské společnosti Jones Lang LaSalle pro střední a východní Evropu se od září stane John Duckworth (39). Vystřídá Bena Bannatyna, který bude obdobnou funkci vykonávat v developerovi průmyslových nemovitostí ProLogis. John Duckworth se do varšavské pobočky společnosti přesune z Londýna. Tam dosud vykonával funkci generálního ředitele pro Evropu, Blízký východ a Afriku.

TV Nova
Michaela Fričová
tisková mluvčí
Novou tiskovou mluvčí televize Nova se stala Michaela Fričová, která na této pozici nahradí Veroniku Šmítkovou. Michaela Fričová pracovala jako novinářka, do televize Nova přichází z týdeníku Marketing&Media. Veronika Šmítková, která působila v televizi Nova od ledna 2005 na pozici tisková mluvčí a vedoucí tiskového oddělení, odešla na mateřskou dovolenou.

Aegis Media
Petr Chajda
generální ředitel
Bývalý výkonný ředitel televize Prima a někdejší generální ředitel nové digitální stanice TV Barrandov Petr Chajda (40) se stane generálním ředitelem české pobočky mediální agentury Aegis Media. Ve funkci vystřídá dlouholetého ředitele Rudolfa Nováka, který bude ale nadále s Aegis Media v ČR spolupracovat jako konzultant. Petr Chajda byl výkonným ředitelem Primy necelý rok od loňského dubna do letošního února. Od července 2006 do března loňského roku zastával pozici generálního ředitele digitální stanice TV Barrandov, která v té době chystala svůj start. Před nástupem do TV Barrandov působil několik let v konkurenční stanici Nova, kam přišel ze společnosti PPF.

BRAND24

ŠkoFIN
Stefan Rasche
jednatel
Novým jednatelem leasingové firmy ŠkoFIN odpovědným za oblast obchodu a marketingu se stal Stefan Rasche (46). Dosavadní jednatel Joern A. Kurzrock se po svém dvouapůlletém působení na této pozici rozhodl vrátit do mateřské společnosti Volkswagen Financial Services. Zbývající dva jednatelé Oliver Schmitt a jednatelka Jiřina
Tapšíková zůstávají. Stefan Rasch byl od roku 2004 do roku 2008 jednatelem ve Volkswagen Bank Polska. V letech 1986 až 1990 pracoval v Deutsche Bank. Od roku 1990 zastával různorodé pozice v rámci Volkswagen AG, zpočátku ve finančním oddělení v centrále firmy v Německu ve Wolfsburgu a poté na pobočkách firmy v zahraničí. V letech 1999 až 2000 pracoval jako vedoucí oddělení treasury ve Škodě Auto v Mladé Boleslavi.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).