Menu Zavřít

Krátce

16. 1. 2012
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Ericsson ČR

Do českého Ericssonu nastoupil na post country managera Olle Backgard. V čele mezinárodních manažerských týmů působí již čtrnáct let, před svým jmenováním v Česku pracoval ve Vídni jako vice president new business Central Europe. Původem Švéd hovoří anglicky a španělsky, vystudoval Management & Industrial Engineering na vysoké škole ve Stockholmu.

Partners

Novou ředitelkou marketingu a PR finančněporadenské společnosti Partners se stala Lada Kičmerová (28). Do Partners přišla v roce 2009 na post tiskové mluvčí společnosti. Vystudovala Fakultu mezinárodního obchodu Vysoké školy ekonomické v Praze a současně žurnalistiku a mediální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy.

L’Oréal

Novým generálním ředitelem francouzské kosmetické společnosti L’Oréal pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko se stal Francouz Laurent Boukobza (44). Do firmy nastoupil v roce 2001 na místo ředitele mezinárodního rozvoje značky La Roche-Posay v divizi aktivní kosmetiky. Naposledy působil coby generální ředitel L’Oréalu v Chile.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).