Menu Zavřít

krátce

30. 1. 2012
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Jihomoravská plynárenská

Novým předsedou představenstva Jihomoravské plynárenské byl na jednání představenstva společnosti zvolen Jan Valenta (46). Kromě toho je už od začátku roku také jednatelem a CEO RWE Distribuční služby. Ve skupině RWE pracuje Valenta již desátým rokem. Do vedení obou společností přišel z pozice CEO společnosti RWE Interní služby.

UniCredit Bank

Do pozice tiskového mluvčího UniCredit Bank nastoupil Petr Plocek (37). V předchozích třech a půl letech působil jako tiskový mluvčí a manažer marketingové komunikace v české pobočce HSBC Bank. Absolvent Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze pracoval také v České televizi a v manažerských pozicích v oblasti vzdělávání dospělých.

ČSOB

Karin Hudečková vede nově v ČSOB útvar Trade Finance. Do nové funkce přešla z pozice ředitelky korporátní pobočky v Ústí nad Labem, na kterou se do ČSOB vrací Miroslav Tym. Karin Hudečková vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor zahraniční obchod, v ČSOB pracuje od roku 2007. Miroslav Tym absolvoval Fakultu zahraničního obchodu na VŠE. Od roku 2009 až doposud působil jako nezávislý konzultant a poradce v oblasti financování obnovitelných zdrojů a energie.

BRAND24

Ringier Axel Springer CZ

Ředitelem on-line sekce vydavatelství Ringier Axel Springer CZ se stal Matěj Hušek (36), který byl dosud ředitelem multimediálního studia NewsLab. V oblasti médií působí patnáct let a jako novinář prošel několika českými deníky a jejich on-line verzemi. Studio NewsLab, které vyvíjí mobilní aplikace či obsahy pro webové a mobilní platformy, vedl od loňska.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).