Menu Zavřít

Kooperativa posiluje distribuci

26. 8. 2005
Autor: Euro.cz

Benefita

BRAND24

PRAHA (tos) - Novou dceřinou síť finančních poradců Benefita založila pojišťovna Kooperativa. V čele projektu stojí v pozici jediného člena představenstva Miriam Hanáková (43), která dříve pracovala jako hlavní analytička sítě finančních poradců SLON.
Mužem v pozadí, který projekt nové sítě poradců pro pojišťovnu připravil, je Tomáš Síkora, někdejší majitel SLON, který v současnosti pracuje jako externí konzultant představenstva Kooperativy. „Cílem je vybudovat sít poradců, kteří budou schopni kvalifikovaně nabízet celou šíři nabídky produktů pojišťoven Kooperativa a skupiny České spořitelny,“ řekl týdeníku EURO Síkora. Portfolio Benefity doplňuje vedle produktů skupiny České spořitelny a Pojišťovny Kooperativa vybraná nabídka dalších významných mezinárodních finančních institucí.
Síkora síť SLON prodal v prosinci 2003 slovensko-britské společnosti Salve Group, ve které následně pracoval jako výkonný ředitel. Pro neshody s hlavním akcionářem Peterem Krištofovičem však firmu v listopadu 2004 opustil. „Nechci budovat druhý SLON, vyhovuje mi funkce konzultanta, který projekty připravuje, ale nerealizuje,“ vysvětlil svůj vztah ke společnosti Benefita Síkora.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).