Menu Zavřít

Jiřina Bastlová, Ivo Kubíček

13. 10. 2009
Autor: Euro.cz

VUMS DataCom mgr.

CONTENT24

account manažeři
Společnost VUMS DataCom posílila obchodní tým o Jiřinu Bastlovou, která několik let působila ve společnosti Dimension Data Czech Republic, a o Ivo Kubíčka, který působil ve společnosti CSF. Oba nyní zastávají pozice account manažerů.
Jiřina Bastlová pracovala v minulosti ve firmách jako Expert & partner engineering, SEFIRA, TietoEnator. Je držitelkou profesních certifikátů HP Certified Professional, ASP – HP Service Sales, HP Partner Fundamentals 2009, Cisco Sales Expert, HP Certified Sales Professional. Ve volném čase se nejraději se svými dětmi plaví na kajutových plachetnicích, jichž je kapitánem, běhá, plave, v létě i v zimě tráví nejvíce volného času na horách.
Ivo Kubíček před nástupem do VUMS DataCom pracoval ve funkci obchodníka a podpory servisu ve společnosti CSF. Zkušenosti získal ve společnostech Abacus Praha a Tech Data Distribution. Získal certifikáty ASP HP ProCurve Networking, ASP HP Commercial SMB Solutions, HP OpenView Network Node a Cisco Network Academy. Ve volném čase se věnuje rodině a dvěma synům, rád jezdí na kole, věnuje se i fun carvingu a horolezectví

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).