Menu Zavřít

Jiří Zapletal, Jiří Šmondrk

23. 3. 2010
Autor: Euro.cz

Doosan Power Systems mgr.

BRAND24

ředitelé
Novým ředitelem společnosti Doosan Power Systems pro střední a východní Evropu se stal Jiří Zapletal (50). Doosan Power Systems je nově vytvořená společnost, která zastřešuje čtyři společnosti patřící do jihokorejské skupiny Doosan včetně plzeňské Škody Power, kde bude Zapletal nadále působit jakožto místopředseda představenstva. Novým provozním ředitelem Škody Power byl jmenován Jiří Šmondrk (47), který ve firmě působí již od roku 1986.
Jiří Zapletal v posledních deseti letech pracoval na různých pozicích v koncernu Škoda Holding. Pět let byl předsedou představenstva a ředitelem koncernu Škoda Holding. Před příchodem do společnosti Škoda získával zkušenosti v nadnárodní společnosti ABB, pro kterou pracoval od roku 1992. Zapletal vystudoval mezinárodní obchod na VŠE v Praze.
Jiří Šmondrk pracuje ve skupině Škoda po celou svoji profesní kariéru. Do podniku Škoda nastoupil po ukončení vysokoškolského studia v roce 1986. V roce 2000 se stal šéfem inženýrského oddělení. V roce 2002 byl Šmondrk jmenován do funkce ředitele úseku realizace. Jiří Šmondrk získal inženýrský titul v oboru tepelného a jaderného strojírenství na Vysoké škole strojní a elektrotechnické v Plzni.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).