Menu Zavřít

Jiří Bíba, Petr Štros, Aleš Vokrouhlík

1. 3. 2010
Autor: Euro.cz

Cleverlance Group mgr.

BRAND24

ředitelé
Konzultační softwarová společnost Cleverlance a její dceřiné společnosti AEC a TrustPort vystupují od ledna 2010 pod oficiálním názvem Cleverlance Group. Generálním ředitelem Cleverlance Group se stal Jiří Bíba (45), dosavadní výkonný ředitel Cleverlance. Dříve působil ve společnosti Bea Systems. Svou profesní dráhu začal ve společném týmu ČSA a Air France, poté působil ve společnostech FylServe a Globex. Bíba vystudoval Fakultu elektrotechnickou ČVUT. Je ženatý, má dvě děti a mezi jeho koníčky patří jachting a golf.
Na post výkonného ředitele Cleverlance byl jmenován Petr Štros (39), který doposud zastával pozici ředitele pro telekomunikační segment. Zkušenosti z ICT nasbíral ve společnostech Nextra Czech Republic a Aliatel. Štros vystudoval Vysokou školu báňskou, je ženatý a má tři děti. Ve volném čase se věnuje sportu, rád cestuje a je velkým fanouškem italské kuchyně.
Aleš Vokrouhlík (34) se stal novým ředitelem pro telekomunikační
segment. Zkušenosti z telco segmentu načerpal například ve společnostech Siemens a Anect. Je ženatý a má dva syny. Hraje aktivně tenis a futsal, rád jezdí na kole a lyžuje.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).