Menu Zavřít

HOLLMANNŮV ZÁSTUPCE

7. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Pražská burza

PRAHA – Hned několik organizačních změn připravila k Novému roku pražská burza. Nejvýznamnějším je zdvojnásobení počtu zástupců generálního tajemníka Pavla Hollmanna. K Vladimíru Ezrovi se připojil Jiří Opletal, ředitel nově zřízeného odboru cenných papírů. Absolvent Vysokého učení technického, oboru ekonomie a řízení výroby, pracuje na burze od roku 1995. Postupně zastával pozice vedoucí burzovního dne, vedoucí oddělení rozvoje a ředitel odboru řízení obchodování.

Jiří Opletal je ženatý, bezdětný. Mezi jeho zájmy patří zejména sport, cestování. Byl jmenován prvním zástupcem generálního tajemníka, Ezr je druhým a zároveň ředitelem odboru řízení obchodování. Ten rovněž absolvoval ČVUT, obor ekonomika energetiky. Na burze pracuje od roku 1993 na pozicích pracovníka obchodního oddělení, pracovníka kótace, ředitele marketingu, ředitele obchodování a naposledy prvního zástupce generálního tajemníka. Ezr je ženatý, má jedno dítě. Mezi jeho zájmy patří zejména literatura, zahrada, chalupa.

BRAND24

Odbor vnějších vztahů je přeměněn na odbor marketingu a public relations, jehož ředitelkou je nadále Jana Marcová. Nově byl jmenován i ředitel odboru financí a správy, kterým je Petr Horáček. Řízením odboru derivátů je pověřen Tomáš Michálek.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).