Menu Zavřít

Goosen si vyladil formu

11. 8. 2005
Autor: Euro.cz

Ital Emanuel Canonica na svůj první titul čekal čtrnáct let

BRAND24

Poslední prověrkou před US PGA Championship byl turnaj The International v Castle Rock v Coloradu ze série PGA Tour. Nejlepší formu před posledním major turnajem sezony předvedl Retief Goosen z Jihoafrické republiky. Zvítězil, když se nejlépe vyrovnal s náročným programem v podobě nedělních 36 jamek. Velkému favoritovi Philu Mickelsonovi se nedařilo, Alex Čejka neprošel cutem.
European PGA Tour opět viděla premiérové vítězství. Nejednalo se však o mladého ambiciózního hráče, ale o 34letého Itala Emanuela Canonicu. Na svůj první titul musel čekat plných čtrnáct let. Dočkal se na turnaji Johnie Walker Championship ve skotském Gleneagles. A recept? Na úzkých fairwajích nechat driver v bagu a hrát železem.
Švédka Annika Sörenstamová opět exceluje na LPGA Tour. Na turnaji Scandinavian TPC se chtěla před domácím publikem předvést, ale stále měla v patách mladou Američanku Natalii Gulbisovou. Devítimetrovým birdiepatem na poslední jamce její odpor zlomila a připsala si sedmý letošní a celkově již pětasedmdesátý titul v kariéře.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).